Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 2-1 kazandıkları Van Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederken, takımda taşların artık yerine oturmaya başladığını ve tamamen kazanmaya odaklı bir sürece girdiklerini söyledi.

Van Büyükşehir Belediye maçının kendileri için son derece önemli olduğuna vurgu yapan Gürses Kılıç, “Yediğimiz tartışmalı golle yenik duruma düşmemize rağmen mücadeleyi bırakmadık ve 2-1 kazanmasını bildik. Skor bizim adımıza daha da farklı olabilirdi ama biz sonuçta 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz.

Takımımızda artık taşlar yerine oturmaya başladı. Bundan sonraki süreçte tamamen kazanmaya odaklı bir süreç geçireceğiz. Öyle ya da böyle bu takımın başarısı için herkes elinden geleni yapacak” dedi.

Van Büyükşehir Belediye galibiyetiyle ligin kendileri için yeniden başladığını da ifade eden Gürses Kılıç, “Bizler buraya bu takımın başarısı için geldik. Unutulmasın ki, hiçbir başarı sancısız gelmez. İstemediğimiz sonuçlar aldığımızı ve bunun neticesinde taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Van galibiyeti sonrası lig bizim için yeniden başlamış oldu. Şimdi tüm şehir el ele verip bu işin altından kalkma zamanı. Ancak Van maçı daha başlamadan bazı olumsuz tezahüratlar oldu. Bunlar takımızın moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Önemli tek şey vardır, o da Çorum Belediyespor’dur. Kimse bu kulübün üzerinde değildir. Bizler bugün varız, yarın olamayabiliriz. Tek isteğimiz tüm şehrin takıma moral vermesi ve yoğun bir şekilde destek olmasıdır. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kılıç, Van Büyükşehir Belediye maçında kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim