Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Birimlerarası Halı Saha Futbol Turnuvasının kura çekimi yapıldı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen kura çekimine; Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu katıldı.

20 takımın 4 grupta mücadele edeceği turnuva 24 Nisan 2017 pazartesi günü Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Halı Sahası’nda saat 18.00’de başlayacak. Turnuvada A grubunda, Yapı Kontrol-İmar, Su İşleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü (1), Tesisler Müdürlüğü (2), Etüd Proje Müdürlüğü. B grubunda, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Kanalizasyon Müdürlüğü. C grubunda, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü (1), Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü (2) ve D grubunda, Temizlik İşleri Müdürlüğü (2), Fen İşleri Müdürlüğü (2), Veteriner İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü (1), Park ve Bahçeler Müdürlüğü mücadele edecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim