Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, 3-1 kazandıkları Beylerbeyi maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, sezona galibiyetle başlamanın önemine dikkat çekerken, 5 hafta sonra bir daha bırakmamak üzere liderliği hedeflediklerini söyledi.
Yepyeni bir kadro kurduklarını ve sezonun ilk haftasında Beylerbeyi ile oynadıkları maçta sahaya tamamı yeni transferlerden kurulu bir kadro ile çıktıklarını belirten genç teknik adam, “Şampiyonluk hedeflediğimiz yeni sezonun ilk maçında yepyeni bir kadro ile seyircimizin önüne çıktık. İlk maçlar her zaman zordur. Bu bilinç içerisinde sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıktık. Futbolcularımız ilk kez taraftarın önüne çıkmalarına rağmen başarılı bir maç çıkarttılar. 3 gollü bir galibiyet alarak sezona iyi bir başlangıç yaptık.

DURAN TOPLARDA ZORLANDIK
Galip gelmemize rağmen elbette eksiklerimiz var. Mesela, basit top kayıpları yaptık. Duran toplarda sıkıntı yaşadık. Önemli bir silahımız olmasına rağmen duran toplarda etkili olamadık. Tüm bu eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız” dedi.

5 HAFTAYA İHTİYACIMIZ VAR
Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve şampiyonluğu hedeflediklerini yineleyen Bozkurt, 5 hafta sonra daha iyi olacaklarına dikkat çekerken, “İlk maçı kazanarak şampiyonluk maratonuna moralli başladık. Ancak 5 hafta gibi bir zamana ihtiyacımız var. Bu süreyi en hasarsız şekilde atlatmaya çalışacağız. Bu süre sonunda daha iyi bir duruma geleceğiz. Hedefimiz, 5 hafta sonra liderliği bir daha bırakmamak kaydıyla ele geçirmek” şeklinde konuştu.

TURU GEÇMEK İSTİYORUZ
Bozkurt, Beylerbeyi maçında kendilerine destek veren taraftarlara da teşekkür ederken, bugün Bartınspor’la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 1.Eleme Turu karşılaşmasıyla ilgili de konuştu. Bartınspor’un bir alt ligde olması nedeniyle kendilerine karşı direnç göstereceğini belirten genç teknik adam, “Sahaya karma bir takımla çıkacağız. Beklenildiği gibi kolay bir maç olmayacak ama biz kazanıp turu geçmek istiyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim