Çorum Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Beklenildiği gibi Zeki Gül başkanlığındaki eski yönetim, 2 değişiklik ve 6 takviye ile güven tazeledi.
Turgut Özal İş Merkezi’ndeki Belediye Konferans Salonu’nda saat 12.40’ta başlayan genel kurulda divan başkanlığını Haşim Avcı, katipliklerini ise Mustafa Kanat ve Kemal Kan yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Kulüp Başkanı Zeki Gül açılış konuşması yaptı. Konuşmanın ardından faaliyet raporu, kesin bilanço, tahmini bütçe oy çokluğu ile kabul edilirken, yönetici sayısının 11’den 15’e çıkartılması için tüzükte değişiklik yapılması oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Böylece yeni yönetim 15 isimden oluştu.
Zeki Gül başkanlığında 11 kişiden oluşan önceki yönetimden 9’u yeni yönetimde de yer aldı. 6 isim ise yönetimde ilk kez görev aldı. Divana sunulan ve oy çokluğu ile kabul edilen yeni yönetim; Zeki Gül, Mustafa Özbayram, Emre Yaşar, Fahri Yandık, Hüseyin Teke, İsmail Hakkı Melendiz, İsmail Tekçam, Mustafa Altunkaya, Mustafa Ercan, Nadir Solak, Necati Ceyhan, Nurettin Karaca, Sinan Özdilli, Şükrü Türkoğlu ve Turgay Yılmaz’dan oluştu.
Yeni yönetim, kongre bitiminde toplanarak görev paylaşımını da yaptı.
Yeni yönetime, Mart ayında yapılacak olan olağan genel kurula kadar Çorum Belediyespor’u yönetme yetkisi verildi.



(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim