Çorum Belediyespor’un dün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda beklenildiği gibi Fatih Özcan başkanlığında bir yönetim göreve geldi. Fatih Özcan yönetimi ile birlikte kulüpte yeni bir dönem başladı.

Belediye’nin Turgut Özal İş Merkezindeki Konferans Salonunda saat 14.00’te başlayan genel kurul ilk toplantıda çoğunluğun sağlanması üzerine gerçekleştirildi. Açılıştan sonra Kemal Kan divan başkanlığına, Mustafa Kanat ve Mustafa Satır ise divan üyeliklerine seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddeleri tek tek okunup oy çokluğu ile ibra edilirken, kongrenin en önemli gündem maddesi seçime geçildiğinde divana Fatih Özcan başkanlığında bir liste sunuldu. Divan Başkanı Kemal Kan tarafından okunan liste oy çokluğu ile kabul edildi.

Yeni yönetim, Fatih Özcan, Mustafa Şeker, Hamit Işık, Hasan Eker, Hüseyin Teke, Mustafa Ercan, Mustafa Özcan, Başak Ak, Tuncay Koçak, Salim Koldaş, Murat Serin, Mustafa Ergün, Engin Erol, Mustafa Altunkaya ve Turgay Yılmaz’dan oluştu. Mustafa Kanat, Erol Tonga ve Ali Aybir de denetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler.

Yaklaşık 1 saat süren kongreye Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum Belediyespor’un eski başkanı Ömer Balaban, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp delegeleri katıldı.

Fatih Özcan başkanlığındaki yeni yönetim önümüzdeki günlerde kendi arasında görev paylaşımı yapacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim