Çorum Belediyespor yönetimi, son 2 maçta alınan kötü sonuçlar ve futbolcu Akın’ın kalp krizi geçirmesi üzerine, tüm olumsuzlukların sona ermesi dileğiyle kurban kestirdi.
Dün, tesislerde düzenlenen kurban kesim törenine, Başkan Zeki Gül, Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, yönetim kurulu üyeleri Sinan Özdilli ve Fahri Yandık ile teknik heyet ve futbolcular katıldı. Futbolcular, kesilen kurbanlık koyunun kanından alınlarına ve kramponlarına sürerken, Haşim Avcı’nın yaptığı duaya hep bir ağızdan “amin” dediler.

SAĞLIĞINIZ HERŞEYDEN ÖNEMLİ
Kurban kesiminden önce bir konuşma yapan Başkan Zeki Gül, sporcu sağlığının her şeyden önce geldiğini yinelerken, Akın’ın kalp krizi geçirmesi üzerine yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Akın’ın kalp krizi geçirmesi üzerine hayatının en zor günlerinden birini yaşadığına dikkat çeken Başkan Gül, “Kalp sıkıntılı bir durum. Ailesinden irsi olmayanların dışında özellikle kalp krizinin en büyük tetikleyicisi sigara kullanımı. Kendiniz için lütfen bu pislikten uzak durun. Sizin sıhhatinizi ben, 100 tane galibiyet bile değişmem” dedi.
Batman Petrolspor maçını da değerlendiren Başkan Gül, alınan yenilgi nedeniyle de üzgün olduğunu belirtirken, son 2 maçta futbolcuları tanımakta güçlük çektiğini yineledi. 5 maçlık galibiyet serisi üzerine takıma nazar değdiğini kaydeden Gül, “En azından kurban keserek, dua ederek musibetlerden kurtulalım istedik. Bana göre saha içerisindeki gayretinizde de bir takım eksiklikler var. Kredinizi hoyratça harcıyorsunuz. Allah hepinize sağlık-sıhhat versin. Beni artık üzmeyin. Bergama maçından boynun bükük dönmek istemiyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim