Çorum Belediyespor Pazar günü sahasında Kozan Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Selim Sümer nezaretinde Nazmi Avluca Sahası’nda saat 14.00’te başlayan antrenmana tüm futbolcular katılırken, hasta futbolcuların çokluğu nedeniyle U19 takımından Özkan, Batuhan Demirel, Mustafa Aşar, Yavuz Burak, Onur Yıldırım, Zafer ve Muhammet de antrenmana alındı.

Isınma ile başlayan antrenman daha sonra tam sahada taktik çift kale ile devam etti. Teknik Direktör Selim Sümer, Kozan Belediye maçının taktiğini içeren çift kalede, kırmızı takımda; Sercan, Ahmet, Hüseyin, Tahir, Doğukan Pala, Yeldar, Sebahattin, Emrullah, Aykut, Salim ve Yakup Alkan, yeşil takımda ise Burak Onur, Ufuk, Yakup Kayış, İmam, Bilal, Çağrı, Taha Bartu, Selim, Burak Gündoğdu, Mustafa Aşar ve Zafer Kılıç’a görev verdi. Hasta olan futbolculardan Ahmet, Çağrı ve Ufuk kendilerini iyi hissetmemeleri sonucu çalışmayı yarıda bırakarak tesislere gittiler.

Futbolcuların hırslı ve istekli göründükleri çift kale maçta teknik direktör Selim Sümer zaman zaman uyarılarda bulundu.

Çorum Belediye bugün yapacağı antrenmanla Kozan Belediye maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim