Çorum Belediyesi tarafından Mevlana Otoparkına yapılan 3 adet spor salonu dün düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Saat 11.00’de başlayan törene; Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye birim müdürleri, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Çorumlu eski Dünya şampiyonu güreşçi Nazmi Avluca, spor taban birliklerinin temsilcileri, il temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Protokol konuşmalarıyla başlayan açılış töreninde, Federasyon başkanlarına hediyeleri verildikten sonra dua okundu ve ardından sembolik olarak kurdele kesimi yapıldı. Kurdeleyi protokol mensupları kesti. Protokol mensupları ve davetliler kurdele kesiminden sonra spor salonlarını gezdi.

Çorum Belediyesi tarafından Mevlana Otoparkına yapılan Mevlana Spor Salonları ve Masa Tenisi Eğitim Merkezi toplamda 1500 metrekare üzerine inşa edildi. Spor salonları 400’er metrekare olup güreş antrenman salonu ve çok amaçlı spor salonundan ibaret. Masa tenisi salonunun bölgenin en büyük masa tenisi eğitim merkezi olduğuna dikkat çekildi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim