Çorum’un Profesyonel Lig’de ki temsilcisi ile Bögelsel Amatör Lig’de ki temsilcisi Sungurlu Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Çorum Belediyespor Tesisleri Büyük Saha’da saat 17.30’da başlayan karşılaşmayı Çorum Belediyespor Başkanı Fatih Özcan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen’de izledi. Çorum Belediyespor maça hızlı başladı, sol kanattan Haktan ve Ertuğrul’un taşıdığı toplarla etkili olmaya çalışan Kırmızı-Siyahlılar 21.dakikada Yakup Alkan’ın frikikten attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı yapılan değişikliklerin ardından oyuna ortak olan Sungurlu Belediyespor, 49.dakikada Umut Serkan’ın golü ile eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda oyunun kontrolünü tekrar eline alan Çorum Belediyespor 63.dakikada Fahri Eren’in golü ile 2-1 öne geçerken, karşılaşma bu skorla sona erdi. (Rıfat KARA)

ÇORUM BELEDİYESPOR: (1. Devre) : Onurcan, Ertuğrul, Hacı Ömer, Doğukan, Muhsin, Emre Yüksektepe, Oğuzhan, Emrah, Emre Gemici, Yakup, M. Haktan.

2. Devre: Onur, Eşref, Akın, Batuhan, Muhsin, Emre Yüksektepe, Fahri Eren, Kerem, Yusuf, Kıvanç, Mikail.

SUNGURLU BELEDİYESPOR : Ertuğrul, Murat Can, Yaşar, Onur, erkan, Özkan, Burak, Mahsun, Yavuz Burak, Zafer, Taha.

2 . Devre: Furkan, Onur Yıldırım, Emirhan, Şaban, Bayram, Özkan, Umut Serkan, Mahsun, Ayhan, Zafer, Talha.

GOL: Dk.21 Yakup Alkan, Dk.63 Fahri Eren (Çorum Belediyespor), Dk.49 Umut Serkan (Sungurlu Belediyespor).

Editör: TE Bilisim