STAT: Cizre İlçe.

HAKEMLER: Cihan Ataş ***, Murat Güçlü ***, Selim Şenöz ***

4.HAKEM: Muhammed Ömür.

CİZRESPOR: Serkan *, Şamil * (Dk. 79 Cihan *), Gökhan Ünver *, Hurşut *, Sami * (Dk. 46 Mehmet *), Muhammet Ali *, Erhan *, Emrah *, Volkan *, Cemre *, Mazlum *.

YEDEKLER: Osman, Umut, Vedat, Sayim, Gökhan Aşikar.

TEKNİK SORUMLU: -

ÇORUM BELEDİYESPOR: Ramazan ***, M.Zahit ***, Yakup ***, Erhan ***, Mert ***, Özgür *** (Dk. 83 Murat Hacıoğlu *), Yasin *** (Dk. 67 Salim **), Emre ***, M.Enes ****, Taner *** (Dk. 69 Selim **), Doğan Can ****.

YEDEKLER: Sercan, Kıvanç, Batuhan, Doğukan.

TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokuş.

GOLLER: Dk.5, 33 ve 75 Doğan Can, Dk. 80 ve 90+2 M.Enes (Çorum Belediye), Dk. 4 (penaltıdan) Gökhan Ünver (Cizrespor)

SARI KARTLAR: Şamil, Gökhan Ünver, Mazlum (Cizrespor)

TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediye, dün deplasmanda Cizrespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerken, 2 hafta aradan sonra galip geldi.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, önceki hafta Elaziz Belediye’ye 3-1 yenilen maçın ilk 11’den kırmızı kart cezalısı Abdullah’ın yerine Mert’e görev verirken, Doğukan ve Salim’i kulübeye çekip M.Zahit ve Yasin’i sahaya sürdü.

Henüz 4.dakikada Gökhan’ın penaltı golüyle 1-0 geriye düşen Çorum Belediye, bu gole 1 dakika sonra Doğan Can’la cevap verdi ve beraberliği sağladı. 33.dakikada Doğan Can’la bir gol daha bulan Çorum Belediye ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Çorum Belediye, 75.dakikada Doğan Can, 80 ve 90+2.dakikalarda da Muhammed Enes’le olmak üzere 3 gol daha bulup sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Bu sezon en farklı galibiyetini alan deplasman fatihi Çorum Belediye puanını 27’ye yükseltirken, Cizrespor 19 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…

DAKİKA 4 (GOL): 3.Dakikada Evsahibi Cizrespor penaltı kazandı. Sağdan çabuk kullanılan taç atışında topla buluşan Gökhan Ünver, topu Erhan’ın üzerinden aşırtmaya çalışırken, hakem Cihan Ataş, ceza sahası içerisindeki pozisyonda Erhan’ın elle oynadığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. 4.dakikada atışı kullanan Gökhan Ünver, kaleci Ramazan’ın sağına yerden bir vuruşla topu ağlara yolladı: 0-1.

DAKİKA 5 (GOL): Çorum Belediye beraberlik golünü buldu. Soldan Özgür’ün kullandığı köşe vuruşundan gelen topa kale alanı içerisinde Doğan Can ayak koydu: 1-1.

DAKİKA 9: Sağdan gelişen Çorum Belediye atağında, Yasin ceza yayındaki M.Enes’i gördü, M.Enes topu Doğan Can’ın önüne bırakmak istedi ancak başarılı olamayınca önemli bir fırsat kaçtı.

DAKİKA 18: Cizrespor savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topu önce Yasin kaleye vurdu, kaleci Serkan’dan dönen topu M.Enes tamamladı, savunmadan dönen topu bu kez Doğan Can kaleye gönderdi, yine kaleci Serkan başarılıydı.

DAKİKA 21: Çorum Belediye önemli bir fırsattan daha yararlanamadı. Sağdan Cizrespor ceza sahası ile taç çizgisi arasındaki boşluktan kazanılan serbest vuruşta Yasin penaltı noktasına ortaladı, savunmadan ileri çıkan Erhan’ın kafasından seken top uygun durumdaki Doğan Can’ı aşınca önemli bir fırsat daha kaçtı.

DAKİKA 33 (GOL): Çorum Belediye öne geçti. Sağdan Yasin’le gelişen atakta, Yasin taşıdığı topla orta alana hareketlendi, rakip yarı alanın ortalarından pasını ceza yayı üzerindeki Doğan Can’a verdi, topla yayın içerisinde buluşan Doğan Can, önündeki savunma oyuncusunu oyundan düşürdükten sonra penaltı noktasının gerisinden plase bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-1.

DAKİKA 40: Cizrespor atağında, Sami cepheden ceza sahasına girdi, kaleci Ramazan’la karşı karşıya kaldı, vuruşunda top üstten auta gitti.

DAKİKA 52: Cizrespor’un kazandığı serbest vuruşta, Gökhan yaklaşık 25 metreden vurdu, kaleci Ramazan çataldan çıkarttı, korner.

DAKİKA 62: Cizrespor atağında, sağdan ceza sahasına yapılan ortada, savunmadan seken top arka direkte Mehmet tamamladı, üstten aut.

DAKİKA 75 (GOL): Çorum Belediye farkı ikiye çıkarttı. Sağdan taç çizgisi ile ceza sahası arasındaki boşluktan kazanılan serbest vuruşta Selim arka direğe ortaladı, savunmanın arkasına sarkan Doğan Can şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı: 3-1.

DAKİKA 80 (GOL): Orta alandan atılan pasta savunmanın arkasına sarkan Doğan Can, ceza sahası dışında kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleci açısını kapatınca pasını M.Enes’e verdi, Enes ceza sahası dışından boş kaleye vurdu: 4-1.

DAKİKA 90: Çorum Belediye beşinci gole çok yaklaştı. Murat Hacıoğlu orta alandan savunmanın arkasına harika bir pas attı, topla buluşan M.Enes, önü kapalı olduğu için pasını ceza yayının sağındaki Selim’e verdi, Selim’in kaleye gönderdiği topu savunma çizgiden çıkarttı.

DAKİKA 90+2 (GOL): Çorum Belediye’nin beşinci golü geldi. Sağdan gelişen atakta, Doğan Can’ın kale alanına çıkarttığı top kaleci Serkan’dan sekerken, M.Enes ayak koydu: 5-1.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim