Çorum Belediyespor transferde sessiz günler geçirse de, takımın yarısı kuruldu. Yeni sezon için şu ana kadar 3’ü iç transfer olmak üzere 12 futbolcuya imza attırıldı.
Geçen sezonki kadrodan 16 futbolcuyla yolların ayrılması kararının alındığı Çorum Belediyespor’da, teknik heyetin takımda kalmasını istediği futbolculardan Eşref Korkmazoğlu ve Yılmaz Can Taşkıran’la da anlaşma sağlanamadı. Böylece, giden oyuncu sayısı 18’e yükselmiş oldu.
Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü İsmail Karabay, yeni sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açıklarken, “Mart ayı bitmeden şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz” ifadesini kullandı ve ne kadar iddialı olduklarını ortaya koydu. Karabay, kamuoyunda ses getirecek ve kendilerini hedefe götürecek kadroyu oluştururken 17-18 futbolcu transfer edeceklerine dikkat çekti.
Karabay’ın 17-18 futbolcu alacaklarını açıklamasından sonra dış transferde 9 futbolcuyla anlaşma sağlandı. Transfer Komitesi, 8-9 futbolcu daha alarak kadroyu tamamlamak istiyor.
Belediyespor Transfer Komitesi bugüne kadar iç transferde, İmam, Tahir ve Çağrı’ya imza attırırken, dış transferde ise sırasıyla; Ankara Demirspor’dan orta saha oyuncusu Bilal Özhan, Dardanemspor’dan sağ bek Ufuk Arslan, Tire 1922 Spor’dan stoper Ahmet Köseoğlu, Etimesgut Belediyespor’dan sağ kanat Erkut Başkaya, Körfez İskenderunspor’dan forvet Burak Gündoğdu, Tarsus İdmanyurdu’ndan hücum oyuncusu Ferhat Duman, Gölbaşıspor’dan sol bek Yakup Kayış, Gölcükspor’dan hücum oyuncusu Yeldar Yamaç ve Tuzlaspor’dan kaleci Burak Onur’u kadroya kattı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim