Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamayan ve sadece Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ın ligden çekilmesi üzerine 3-0 hükmen galip sayılan, diğer iki maçta da sahasında berabere kalan Çorum Belediyespor, kendisi gibi ilk 5’i kovalayan Tire 1922 Spor karşısında kritik bir sınav verecek. Tire 1922 karşısında sahadan galibiyetle ayrılıp ilk 5’teki yerini sağlamlaştırmak isteyen Çorum Belediyespor’da, yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Utku, M.Akif, Sefa Akın ve Ali Kireş forma giyemeyecek.
Çorum Belediyespor’un sadece 1 puan gerisinde ve 5. sırada yer alan Tire 1922 Spor’da da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. İzmir temsilcisi, sezonun ilk yarısında Çorum’da 1-1 berabere kaldığı Belediyespor’u yenerek ilk 5’teki yerini korumak istiyor. Tire 1922’de, kırmızı kart cezalısı olan genç orta saha oyuncusu Mustafa Sevim, Belediyespor’a karşı takımdaki yerini alamayacak.
35 puanlı 4. sıradaki Çorum Belediye ile 34 puanlı 5. sıradaki Tire 1922 Spor arasında yarın Tire 4 Eylül Stadı’nda oynanacak maçı Hatay bölgesi hakemlerinden Sedat Sert yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Sert’in yardımcılıklarını ise, Kahramanmaraş bölgesinden Fatih Eskalen ve Adana’dan Mustafa Akkuş yapacak. Hatay bölgesinden Sefa Duman da maçın dördüncü hakemi olacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim