Kulüplerarası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği’nde şampiyonluk ipini tüm maçlarını 3-0 kazanan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımı göğüsledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Kulüplerarası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği sona erdi. 5 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği il birinciliğinde önceki gün son maçlar oynandı. Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’de oynanması gereken Sungurlu Eğitim Gençlikspor ile Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (B) karşılaşması Sungurlu Eğitim Gençlikspor’un maça çıkmaması üzerine 3-0 Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımı lehine hükmen sonuçlanırken, saat 19.30’da oynanan maçta Sungurlu Belediyespor, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (A) takımını 3-0’la geçti. Çorum Voleybol Spor Kulübü ise son maçları BAY geçti.

Bu sonuçların ardından tüm maçlarını 3-0 kazanma başarısı gösteren Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (B) takımı şampiyonluk kupasının sahibi olurken, Sungurlu Belediyespor ikinci, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (A) takımı üçüncü, Sungurlu Eğitim Gençlikspor ise dördüncülük kupasını kaldırdı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim