Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor, ilk yarıyı 26 puanla 7.sırada tamamlarken, Kırmızı-Siyahlı futbolcular 18 maçta 40 sarı, 5 de kırmızı kart gördüler.
Sezonun ilk yarısında, Buğra, Eşref Koçak, Furkan, Hakan Yağmurkaya ve M.Fatih forma giyen ve hiç kart görmeyen futbolcular olurken, Kaleci Fatih ve Akın 5’er sarı kartla en çok kart gören futbolcular olarak dikkat çektiler. Fatih ve Akın’dan sonra Eşref Korkmazoğlu ve Oğuzhan Yalçın 4’er sarı kartla cezalı duruma düşen diğer futbolcular olurken, Berat Ali, Emre, Serkan ve Uğur 3’er sarı kartla ceza sınırında yer alıyorlar. Gökhan ve Kudret 2’şer, Emrah, Eray, Hakan Doğru, İmam, Turgay ve Zafer ise 1’er sarı kart gördüler.

5 KIRMIZININ 3’Ü OYUN DIŞI
Çorum Belediyespor’da, önceki sezonlara göre bu sezon kırmızı kart sayısının bir hayli fazla olması dikkat çekiyor. Kırmızı-Siyahlılarda tam 5 futbolcu kırmızı kart gördü. Bu 5 kartın 3’ünün kulübeden ve maçtan sonra olması dikkat çekiyor.
Kaleci Utku, Dardanelspor maçında yedek kulübesinde, Eray, Bayburt Grup Özel İdare maçında yedek kulübesinde, Emre ise Gölcükspor maçından sonra kırmızı kart görüp cezalı duruma düştü. Belediyespor’un diğer kırmızı kartlarını ise, Sandıklıspor maçında Kudret, Bayburt Grup Özel İdare maçında da Uğur gördü.
Belediyespor’un ara geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı Çağrı Tekin de Adliyespor forması altında sezonun ilk yarısında 3 sarı, 1 kırmızı kart gördü.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim