Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Çorum Belediyespor, kendisine ait rekorları altüst etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Payasspor’u deplasmanda 1-0 yenerek puanını 23’e yükselten ve averajla liderlik koltuğuna oturan Çorum Belediye, aynı zamanda 3.Lig’in “en golcü takımı” unvanını da ele geçirdi.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, geride kalan 11 haftada rakip fileleri 22 kez havalandırırken, bu alanda 3.Lig’de mücadele eden 54 takım arasında “en golcü takım” oldu. 22 gollü Çorum Belediye’yi 21’er golle 1.grup takımlarından Antalya temsilcisi Kemerspor 2003 ve 2.grup takımlarından Diyarbekirspor izliyor. Puan cetvelinde Çorum Belediyespor’un averajla ardından 2.sırada yer alan Uşakspor ise 20 golle 3.Lig’in en golcü takımları sıralamasında 3.sırada yer alıyor.

2.Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor 3 golle 3.Lig’in en az gol atan takımı olurken, bu alanda Kayseri temsilcisini 5 golle aynı grupta mücadele eden Yeşil Bursa izliyor.

3.Lig’in en golcü takımı olan Çorum Belediyespor’da en çok gol atan futbolcu ise rakip fileleri 7 kez havalandıran Doğan Can Davas oldu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim