Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta geçtiğimiz hafta sahasında lider Kastamonuspor’a 1-0 yenilen Çorum Belediyespor’da gözler 4 Kasım’da grup ikincisi Bergama Belediyespor’la Çorum’da oynanacak erteleme maçına çevrildi. Kastamonuspor maçından sonra 2 gün izin yapan Kırmızı-Siyahlılar dün topbaşı yaptı.
Nazmi Avluca Sahası’nda saat 14.45’te başlayan haftanın ilk antrenmanına, izinli olan Fatih, Kudret, Emre ve Onur katılmadı. Sakatlıktan yeni çıkan ve idman eksiği olan Buğra’nın yanı sıra grip olan Oğuzhan takımdan ayrı çalıştı.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt antrenman başlamadan futbolcularla sahada bir toplantı yaptı. Kastamonuspor maçını değerlendiren genç teknik adam, her maçı ayrı bir final olarak gördüklerini ifade ederken, Kastamonuspor maçını unutup Bergama Belediye maçına odaklanmalarını istedi. Bozkurt, Kastamonuspor maçında sergiledikleri pozitif futbol nedeniyle futbolcularını kutladı.
Toplantının ardından ısınma ile başlayan antrenman, 20’şer dakikalık 2 devre 3 pas çalışmasından sonra yarı sahada serbest oyun oynattı.
Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcuların moralli oldukları görüldü.
Çorum Belediyespor bugün yapacağı çift antrenmanla Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim