Transfer çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyespor, kadrosuna bir futbolcu daha kattı. Transfer Komitesi, Galatasaray’ın genç yeteneği Doğan Can Davas’ı 1 sezonluğuna kiraladı.

DOĞAN CAN DAVAS KİMDİR?

Çorum Belediyespor’un kiralık olarak kadrosuna kattığı Doğan Can Davas, 1997 Edirne doğumlu. Futbola 2009’da Edirne-Uzunköprüspor’da başlayan Doğan, aynı yıl Galatasaray’ın altyapısına transfer oldu. 20 yaşındaki genç futbolcu, 1 Ocak 2017’de Galatasaray’da profesyonel olurken, ara transfer döneminde 3.lig takımlarından tokat temsilcisi Erbaaspor’a kiralık olarak verdi.

Sezonun ilk yarısında Galatasaray U21 takımında 14 maça çıkan Doğan, ikinci yarıda Erbaaspor formasını 19 maçta giydi. Genç futbolcu, forvet arkası pozisyonunda oynamasına rağmen Galatasaray’da 3, Erbaaspor’da 9 olmak üzere 12 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray’la 31 Mayıs 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Doğan, yeni sezonda Çorum Belediyespor’un formasını giyecek.

Doğan Can için dün Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün Belediye’deki makamında düzenlenen imza törenine Genel Kaptan Aşkan da katıldı. Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulübün Onursal Başkanı Muzaffer Külcü de genç futbolcuya başarı dileklerinde bulundu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim