Spor Toto 3.Lig’de normal sezonu 4.sırada tamamlayan Çorum Belediye, Play-Off yarı finalinin ilk maçında bugün grup 3.’sü Niğde Belediyespor’la Çorum’da karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılar, 9 Mayıs’taki rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor almayı hedefliyor.
Normal sezonun son maçında konuk ettiği Hatay temsilcisi Körfez İskenderunspor’u 1-0 yenerek 2.lig umutlarını Play-Off’a taşıyan Çorum Belediye, Play-Off’ta Niğde Belediye ile eşleşirken, iki takım iki maç üzerinden eleme usulüne göre karşılaşacak. Bu maçlardan ilki bugün Çorum’da oynanacak. Normal sezonu 61 puanla 3.sırada tamamlayan Niğde Belediye iye 59 puanla 4.sırada bitiren Çorum Belediyespor arasında Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Manisa bölgesi hakemlerinden Tolga Kadaz yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Tolga Kadaz’ın yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Sercan Ertemçöz ve Can Savaşan yapacak. Yine İzmir bölgesinden Davut Dakul Çelik de maçın dördüncü hakemi olacak.
Bu maçın rövanşı 9 Mayıs Pazartesi günü Niğde’de oynanacak. Tur atlayan takım finale yükselecek ve Beylerbeyi-Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçının tur atlayan takımı ile 2.lige yükselme maçı oynayacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim