Çorum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası”nda bu yıl takımların kullanacağı spor malzemeleri önceki gün düzenlenen bir törenle dağıtıldı.
Çorum Belediyesi’nce 1 No’lu Dış Saha’da düzenlenen malzeme dağıtım törenine; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Sağlık İl Müdürü İsmail Yücel, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, ÇASKF Başkanvekili Ahmet Aylar, ÇASKF yönetim kurulu üyeleri, Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, Genel Kaptan Yetkin Özbey, teknik heyet, futbolcular, takım sorumluları, antrenör ve futbolcular katıldı.
Protokol konuşmalarının ardından malzemelerin dağıtımına geçildi. Törende, Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası’nda mücadele edecek 15 takımdan 300 sporcuya 300 adet krampon, 300 adet forma, 300 adet şort, 180 adet futbol topu, 30 adet eldiven dağıtıldı.



(Bülent USLU)


Editör: TE Bilisim