Yeni sezon planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyespor Transfer Komitesi, hafta başına kadar çalışmalarında hız kesti.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş’la birlikte transfer listesi üzerine yoğunlaşan transfer komitesi, öncelik sırasına göre transfer edeceği futbolcuları belirledi. Bu futbolcularla ön görüşmeler yapılırken, çoğunun süre istemesi üzerine beklemeye geçti.

Transfer Komitesi Üyesi Sinan Özdilli, yeni sezon kadrosunu oluşturmak üzere yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederken, “Hocamızla oturduk ve transfer listemizdeki futbolcular üzerinde bir çalışma yaptık. Bazılarını listemizden çıkarttık ve listeye son şeklini verdik. Listemizde yer alan futbolcuların bazılarını kiralık olarak düşünüyoruz. Görüştüklerimizin çoğu süre istedi. Biz de transfer çalışmalarına hafta başına kadar ara verdik. Sanırım önümüzdeki hafta yoğun geçecek” şeklinde konuştu.

Çorum Belediyespor Transfer Komitesi bugüne kadar iç transferde kaleci Sercan, Abdullah, Akın, Yakup Kayış ve Doğukan’la, dış transferde ise Tire 1922 Spor’dan Emre Yüksektepe, Ankara Demirspor’dan Muhammed Enes Yılmaz ve Boluspor’dan Yasin Dülger’le anlaştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim