Spor Toto Toto 3.Lig 3.Grup’ta zirve mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 8.hafta maçında bugün deplasmanda Batman Petrolspor’la karşılaşacak.
Çatalcaspor yenilgisinden sonra geçtiğimiz hafta sahasında Çine Madranspor’u 3-0’la geçerek moral bulan Çorum Belediyespor, bugün Batman Petrolspor’dan da 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Bu doğrultuda hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Kırmızı-Siyahlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Gökhan, Buğra ve Hakan Yağmurkaya kadroda yer almıyor. Evsahibi Batman Petrolspor’da ise kırmızı kart cezalısı Cenk Cengiz forma giyemeyecek.
10 puanla 9.sırada yer alan Çorum Belediyespor’la 7 puanlı 14.sıradaki Batman Petrolspor arasında bugün Batman’da oynanacak maçı Erzurum bölgesi hakemlerinden Cihat Çelikdağ yönetecek. Batman 16 Mayıs Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçta Cihat Çelikdağ’ın yardımcılıklarını ise Iğdır bölgesinden Suat Fidan ve Erzincan’dan Aydın Şengül yapacak. Bayburt bölgesinden Murat Türkoğlu ise maçın dördüncü hakemi olacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim