Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’den sonra Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de kampı ziyaret ederek antrenör ve sporculara moral verdi.
Anitta Otel’de gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediyespor Amatör Branşlar Mali Sorumlusu ve aynı zamanda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediyespor Mali İşler Sorumlusu ve aynı zamanda Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen eşlik etti.
Teknik heyet ve judoculara hitaben kısa bir konuşma yapan Zeki Gül, kendilerini Çorum’da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Sporculara, boş zamanlarında Çorum’un tarihi yerlerini gezmelerini öneren Başkan Zeki Gül, kendilerini Buhara Kültür Merkezi’ne davet etti. Gül, daha sonra Milli Takım Antrenörlerine üzerinde Çorum Belediyespor yazısı bulunan Futbol Milli Takımının formasını ve çeşitli hediyeler verdi.
22 Haziran’da sona erecek olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası Hazırlık Kampında, 36’sı bayan 76 sporcu bulunuyor.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim