3-7 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’ın Ivancija kentinde düzenlenecek olan Küçük Erkekler Balkan Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Küçük Erkek Voleybol Milli Takımı’nın Çorum’daki kampı bugün sona erecek.
Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ercan ve Nadir Solak ile birlikte Küçük Erkek Voleybol Milli Takımı’nı Anitta Otel’de ziyaret etti. Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen’in eşlik ettiği ziyaret heyeti, tüm sporcular ve teknik heyetle tek tek tokalaşırken, Zeki Gül yaptığı konuşmada, milli takımı Çorum’da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. A Milli Voleybol Takımı’nı da Çorum’a beklediklerini kaydeden Başkan Zeki Gül, “Milli takımımızın en genç sporcularını Çorum'da ağırlamaktan çok mutluyuz. Takımımıza ev sahipliğini tüm ekip arkadaşlarımızla en güzel şekilde yapmaya çalıştık. Gittiğiniz yerlerde bizim birer elçimiz olarak Çorum'u tanıtma adına bize katkı sağlayacağınızı ümit ediyoruz. Bu vesileyle ilimiz sportif ve kültürel faaliyetlerde de tanınmış olacak. Sırbistan'da yapılacak olan şampiyonada inşallah başarılı olursunuz. Avrupa şampiyonasına hazırlanmak üzere de sizi Çorum'a davet ediyoruz. A milli takımımızı da Çorum'da misafir etmek istiyoruz. Çorum'un misafirperverliğini, dünyanın merkezinde olmanın ayrıcalığını hissederek hazırlandığınız şampiyonada başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Milli Takımın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başantrenör Hüseyin Düzceler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Çorum’daki çalışma ortamından son derece memnun kaldıklarını belirtirken, Sırbistan’dan en iyi derece ile döneceklerine inandığını söyledi.
Milli Takım kaptanı Berkün Erber Üstündağ da, Çorum’daki kampın gayet yararlı geçtiğini belirtirken, Başkan Zeki Gül’e şampiyonluk sözü verdi.
Anitta Otel’de konaklayan ve Atatürk Spor Salonu’nda günde çift antrenman programı uygulayan milliler son çalışmalarını bugün yapacak ve Çorum’dan ayrılacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim