Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2015 yılında ulusal ve uluslararası dereceler elde eden sporcular için düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, sporculara önemli mesajlar verdi. Külcü, elde edilen derecelerin Çorum’un marka değerini yükselttiğine de dikkat çekti.

BELEDİYESPOR TÜRKİYE’NİN EN İYİ KULÜPLERİNDEN BİRİ
2009 seçimlerinde Belediye Başkanlığı’na adaylığı sürecinde vaat ettiği projeleri bir bir hayata geçirdiğini yineleyen Başkan Külcü, “Biz Göreve gelmeden önce, hangi branşta olursa olsun Belediyespor’un sporcusu diyebileceğimiz kimse yok. Biz geldikten sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün imkânlarını kullanarak ve Belediye’nin imkânlarını geliştirerek kendi ölçeğindeki iller arasında Türkiye’nin en iyi kulüplerinden biri haline geldik.

BAYRAĞIMIZ HEP DALGALANSIN
Sizlerden (sporculardan) bir isteğim var. Siz, uluslararası müsabakalarda derece yapınca göğsümüz kabarıyor, gururlanıyoruz. Siz derece yapınca, Çorum’un ve Belediye’nin marka değeri de yükseliyor. Siz derece yapınca bayrağımız dalgalanıyor. Bu bayrağı hep dalgalandırın. Davamız kuru bir milliyetçilik değil, sadece bayrak dalgalansın davasında değiliz. Evlatlarımızın bu milletin değerlerine uygun yetişmiş insanlar olmasını istiyoruz. Hepiniz birer fidansınız. O neslin birer parçası olmanızı diliyorum.
İnsana yapılan yatırım kadar, mekâna yapılan yatırımlar da o kadar önemli. Belediye, bu yönde çalışan bir kurum. Ak Parti iktidarından önce, 2002’ye kadar Türkiye’de 2 bin 905 tesis vardı. İktidar döneminde tamamlanacak inşaatlarla birlikte bin 305 tesis daha olacak.
Türkiye genç bir nüfusa sahip. Biz, insana yatırım yapıyoruz. İnşallah ülke ve şehir olarak bu yatırımların karşılığını alacağız.
Allah, yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Gücünüzü artırsın. Hepinizi kutluyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim