Sezon öncesi hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini ve bunun için de yüksek performans sergileyen futbolcularına teşekkür eden Fahrettin Sayhan, “Her takımda olduğu gibi bizde de ufak tefek eksikler var. Ama genel olarak sezona hazırız. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Futbolcularım yüksek performans ve özveri gösterdiler. Hepsine teşekkür ediyorum.
Artık lig başlıyor ve top bundan sonrası için futbolcularımda. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşan taraf olacağız” dedi.
Dersimspor maçının zorluk derecesinin yüksek olduğunu da kaydeden Fahrettin Sayhan, “İlk maçlar her zaman zordur. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp kazanmak ve sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Her takımda üst düzeyde 6-7 futbolcu var. Bu yüzden maçlar zorlu geçecek. Dersimspor’da da iyi oyuncular var. Her şeye rağmen 3 puan hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Taraftara da çağrıda bulanan deneyimli teknik adam, “Taraftarımız bu il maçımızda bizi yalnız bırakmasın. Onların da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim