Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya, ilk kez mücadele ettikleri 2.Lig’in ikinci yarısına hazır olduklarını yinelerken, ikinci yarıda oynayacakları 17 maçı da kazanmaya talip olduklarını söyledi. Kadronun ligi götürecek kapasitede olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, “Artık daha tecrübeliyiz. Bu işin sonunun nereye varacağını biliyoruz” diyerek şampiyonluğa inancını dile getirdi.

Antalya kampından sonra Çorum’a dönerek ikinci yarının ilk haftasında 1922 Konyaspor’la oynayacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Bahri Kaya, “Devre arası kampının ardından Çorum’da beş çalışma yaptık. Artık maç haftasına girdik ve rutin çalışmaya geçtik.

Mevcut kadro ile devre arası kampını çok iyi geçirdik. Tüm takım fit olarak sezonun ikinci yarısına hazırız. Kerem Pala dışında sakatımız ve cezalımız yok” dedi.

GOL SORUNUNU ÇÖZERSEK ÇOK İYİ YERLERE GELİRİZ

Sezonun ikinci yarısının ilk yarıya göre daha zorlu geçeceğini de belirten deneyimli teknik adam, “İkinci yarı için kadromuzu altyapıdan ve genç transferler yaparak güçlendirdik. Kadromuzun bu ligi götürecek kapasitede yeterli olduğunu düşünüyorum.

İkinci yarı maçları daha zorlu geçecek. Kar, çamur da olacağı için maçlar daha zorlu olacak. Bu yüzden alternatifli bir kadronun olması lazım.

Basit pozisyon hataları, anlık sinirlendiğimiz kırmızı kartların ve penaltıların olmadığı bir ikinci yarı olacağını düşünüyorum. Artık daha tecrübeliyiz ve yaptığımız işin sonunda nereye varacağımızı biliyoruz. Sadece, gol yollarında sıkıntı yaşıyorduk, bunu da çözdüğümüz takdirde çok daha iyi yerlere geliriz” şeklinde konuştu.

17 MAÇIN TAMAMINI KAZANMAYA TALİBİZ

Hedeflerinin 1.Lig’e yükselmek olduğunu da yineleyen Teknik Direktör Bahri Kaya, ikinci yarıda oynayacakları 17 maçın tamamını kazanmak istediklerini ifade ederken, “1922 Konyaspor maçı ile başlayacak ikinci yarıdaki 17 maçta da 3 puana talibiz. Böyle inancı çok ve hedefi büyük bir başlangıç yapıyoruz. Tabi ki, bu bizim hedefimiz ve oyuncularımıza gösterdiğimiz öngörümüz. Zor bir lig, tabi ki kayıplar olacak ancak ilk yarıdaki gibi alt sıralardaki takımlara karşı basit puan kayıpları yapmamamız gerekiyor. Bundan herkes emin olsun” dedi.

ÇORUM ADINA ÜZÜCÜ BİR DURUM

Başkan Fatih Özcan dışında kimsenin kulübe maddi anlamda destek olmadığını da dile getiren Teknik Direktör Bahri Kaya, “Bu takıma ilk yarıda sürdürülen taraftar ve basın mensuplarının desteğinin aynen süreceğine inanıyorum.

Başkanımız dışında maddi destek olmadığını bildiğim için o anlamda sitemliyim. Bu takım buralara gelmiş, yanımızda bir kişi yok. Gerçekten bu Çorum adına üzücü bir durum. Bu kadar futbolun iş yapmadığı para yapmadığı bir şehir olacağını düşünemiyorum.

Bu lafın kimlere olduğunu herkes biliyor. Taraftarın Samsunspor maçı gibi bizim yanımızda olduğunu biliyorum. Bize destek veren yakın çevremizin bu desteği asla eksiltmeden sürdürmelerini bekliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: TE Bilisim