Göynük’teki Majeste Otel’de 9-17 Şubat tarihlerinde düzenlenen 3 Bant Türkiye Bilardo Şampiyonası 1. Etap Müsabakalarında, Çorum’u gençlerde Arda Güngör, büyüklerde ise Emrah Taç, Ferhat Kireç ve Tekin Karataş temsil etti. Tekin Karataş ve Ferhat Kireç ilk turda elenirken, Emrah Taç, etaba 3. turda yüksek bir ortalama ile veda etti.
Arda Güngör ise, çok başarılı bir performans sergileyerek finale yükseldi. Finalde, daha önce birçok kez yendiği Ankaralı rakibine kaybeden Güngör, 1. Etabı 2. olarak tamamladı.
Arda Güngör, Nisan ayının son haftasında Almanya’nın Brandenburg kentinde düzenlenecek olan U17-U21 Gençler Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Bilardo İl Temsilcisi Emrah Taç, ikinci olan ve Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Arda Güngör’ü kutlarken, kendilerine her türlü imkânı sağlayan ve destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’e teşekkür etti.
Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Baki Aygün de, bilardodaki ilk kupalarını kazanan Arda Güngör’ü tebrik etti. Aygün, katkılarından dolayı il temsilcisi Emrah Taç’a da teşekkür etti.
3 Bant Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın 2. Etap Müsabakaları Mayıs ayında Erzincan’da yapılacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim