Play-off şansı mucizelere kalan Çorum FK, 35.hafta maçında bugün ligde kalma mücadelesi veren son sıradaki Hacettepespor’a konuk olacak. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak ve Ordu bölgesi hakemlerinden Adem Cinek’in yöneteceği maç saat 15.00’te başlayacak.
Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çorum FK, 35.hafta maçında bugün Ankara deplasmanında, son sıradaki Hacettepespor’la karşılaşacak.
9 maçlık yenilmezlik serisinin ardından son 3 maçında sahadan puansız ayrılarak play-off umutlarını büyük ölçüde yitiren Çorum FK, bugün Hacettepespor karşısında kazanarak hem moral bulmak, hem az da olsa play-off için matematiksel umutlarını devam ettirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda, kırmızı-siyahlılarda tüm oyun planları galibiyet üzerine yapıldı.
Maç öncesinde Çorum FK’da önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları süren bek oyuncuları Ertuğrul Sancaktutan ve Tarık Mayhoş takımdaki yerlerini alamayacaklar. Sakatlıktan yeni çıkan, ancak idman eksiği bulunan sol bek Nafican Yardımcı ise kadroda yer almasına rağmen oynaması beklenmiyor.
Bugünkü maç, Hacettepespor açısından da hayati önem taşıyor. Bitime 4 hafta kala 24 puanla son sırada yer alan Hacettepespor’un ligde kalma umutlarını kalan haftalara taşıyabilmesi için Çorum FK maçını kazanması gerekiyor.
49 puanlı 10.sıradaki Çorum FK ile 24 puanlı son sıradaki Hacettepespor arasında bugün Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Ordu bölgesi hakemlerinden Adem Cinek yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Adem Cinek’in yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Ünal Doğru ile Kenan Özcan yapacak. Ordu bölgesinden Volkan Şeker de maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.
(Hüseyin AŞKIN)
 

Editör: TE Bilisim