Eleştirilerin yargısız infaz niteliği taşıdığını ifade eden Başkan Fatih Özcan, aldıkları her kararın Çorumspor’un menfaatine olduğunun altını çizerken, camianın sadece hafta sonu Samsunspor’la oynayacakları maça odaklanmasını istedi.

Başkan Özcan’ın açıklaması şöyle:

“Değerli Çorumspor ailesi; Bildiğiniz üçere hafta sonu oynamış olduğumuz Amed Sportif Faalieyetler maçının ardından almış olduğumuz kararları sizlerle paylaşmış bulunmaktayız.

Gerek sosyal medya hesaplarımıza yapılan yorumlar, gerekse taraftar gruplarımıza ait sayfalardan yapılan yorumlar yargısız infaz niteliği taşımaktadır.

Şerefle başkanlık görevini ifa ettiğim süre içerisinde aldım kararları en ince ayrıntısına kadar sizlerle paylaştığımı ve bundan sonra da paylaşacağımı bilmenize rağmen, tarafımdan sizlere bilgilendirme yapılmadan bu yargılama içinde olmanız doğru değildir! Lütfen, alınan kararlarla ilgili Başkanınızdan sizlere açıklama yapılana kadar takımı etkileyecek yorumlardan kaçınınız.

Şunu iyi bilmenizi isterim ki, sizler bir düşünürken, bizler bin düşünüp karar alıyoruz. Aldığımız her kararın önünde ve sonunda takım menfaatini ve Çorumspor’un yarınlarını düşünerek hareket ediyoruz. Bir kez daha sizlerden sabır ve sükûnet içerisinde tarafımdan açıklama yapılana kadar hafta sonu oynayacağımız kritik maç öncesinde anlayışla beklemenizi rica ediyorum.

Başkanlık koltuğunda oturduğum sürece, her konuda sizleri eksiksiz bilgilendireceğimi bir kez daha yinelerken, Başkanınızın söylemlerini dikkate alarak sadece hafta sonu oynayacağımız kritik maça odaklanacağınıza yürekten inanıyorum. Saygılarımla.”

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim