Transfer çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyespor Transfer Komitesi, daha önce Darıca Gençlerbirliği’nden prensip anlaşmasına vardığı golcü Abuzer Gaffar Toplu’ya imza attırdı.

Darıca Gençlerbirliği ile sorununu çözen 26 yaşındaki golcü futbolcu dün Çorum’a geldi. Yapılan görüşmede kesin anlaşmaya varılınca 2 yıllık sözleşme imzalandı.

ABUZER GAFFAR TOPLU KİMDİR?

Darıca Gençlerbirliği formasını geçtiğimiz sezon 38 maçta giyen ve 2’si kafayla olmak üzere 15 gol atan Abuzer, 1991 Adıyaman-Kahta doğumlu. Futbola 2005’te Kahta Gençlerbirliği’nde başlayan Abuzer, 2006’da Çanakkale Dardanelspor’da profesyonel oldu. Gölcü futbolcu, Dardanelspor’dan sonra Kırklarelispor, Belediye Bingölspor, Gümüşhanespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Maltepespor, Gölcükspor ve son olarak geçtiğimiz sezon Darıca Gençlerbirliği’nde oynadı. Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un Gölcükspor’dan öğrencisi olan Abuzer, profesyonel futbolculuk kariyerinde 3.Lig’de 160 maçta 48 gol, Ziraat Türkiye Kupası’nda 11 maçta 2 gol atarken, 2.Lig’de 1, TFF 1.Lig’de ise 4 maça çıktı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim