8 grupta 31 takımın tek devreli lig usulüne göre mücadele ettiği turnuvada ikinci gün maçları D, E ve F grubunda oynandı. Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Halı Sahası’nda oynanan maçlarda, Hz.Ali Cami, Sakarya İlkokulu Cami’ni 17-1 yenerken, Selimiye Cami İmam Hatip Lisesi Cami (B) takımını 15-0, Akşemseddin Cami ise Hicret Cami’ni 4-2 mağlup etmeyi başardı. Mehmetçil Parkı İnci Park Halı Sahası’nda oynanan diğer karşılaşmalarda ise İmam Hatip Lisesi Cami (A) takımı Fatih Sultan Mehmet Cami’yi 3-2, İlim Yayma Cami Mevlana Cami’yi 11-1 ve Hıdırlık Kuran Kursu ise Gülabid Cami’yi 3-0 yendi. Oynanan 6 karşılaşmada 59 gol atılması izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Bu sonuçların ardından D grubunda Hz.Ali Cami liderlik koltuğuna otururken, Akşemseddin Cami ikinci, Hicret Cami üçüncü ve Sakarya İlkokulu Cami ise dördüncü sırada yer aldı. E grubunda ise Selimiye Cami birinci, İmam Hatip Lisesi Cami (A) takımı ikinci, Fatih Sultan Mehmet Cami üçüncü ve İmam Hatip Lisesi (B) takımı dördüncülüğü elde etti. Son olarak F grubunda oynanan maçlar sonunda ise İlim Yayma Cami zirvede yer alırken, Hıdırlık Kuran Kursu ikinci, Gülabid Cami üçüncü ve Mevlana Cami dördüncü oldu.

HEYECAN 6 MAÇLA DEVAM EDECEK

Cami Çocukları futbol turnuvasında heyecan bugün oynanacak 6 maçla devam edecek. Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Halı Sahası’nda oynanacak maçlarda, saat 14.00’de Buhara Cami ile Hz.Ömer Cami, saat 15.00’de Bilal-i Habeşi Cami ile Mimarsinan Cami, saat 16.00’da ise Kevser Cami ile İnayetullah Cami karşı karşıya gelecek.

Mehmetçik Parkı İnci Park Halı Sahası’nda oynanacak maçlarda ise saat 14.00’de Akşemseddin Cami ile Hz.Ali Cami, saat 15.00’de Selimiye Cami ile Fatih Sultan Mehmet Cami ve saat 16.00’da Sakarya İlkokulu Cami ile Hicret Cami takımları kozlarını paylaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim