Gölcükspor’dan anlaşmaya varılan hücum oyuncusu Yeldar Yamaç için düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü İsmail Karabay, transfer çalışmaları ve hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeldar Yamaç’la birlikte dış transferde 8 futbolcuya imza attırdıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Karabay, “Transfer Komitesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar 8 futbolcuyla anlaştık. Bir kaleci, bir orta saha, bir sol açık ve bir forvet oyuncusuyla her konuda anlaştık. Ama bu futbolcu kardeşlerimizin kulüpleriyle sözleşmeleri olduğu için bonservis ücretleri var. Ücretlerin artmaması nedeniyle şimdilik isim açıklamayı uygun bulmuyoruz. Ama kimse endişe etmesin, Belediyespor’a yakışır, bizi hedefe götürecek isimleri transfer ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÇITAYI YÜKSELTİK
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da yineleyen Basın Sözcüsü İsmail Karabay, “Çorum Belediyespor son iki sezonda play-off oynadı. Biz, play-off çıtasını geçip doğrudan 2.lige çıkmak istiyoruz. Sonrasındaki hedefimiz ise PTT 1.Lig’e yükselmek olacak” dedi.
Karabay, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde kamp programı ile ilgili olarak teknik heyetle görüşmelere başladıklarını da sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim