45 takımın 15 grupta tek devreli lig statüsüne göre verdiği mücadele sonunda gruplarından birinci çıkan takımlar belli oldu. Yaklaşık 10 gün süren grup maçlarının ardından Mimarsinan Cami, Tevhid Cami, Hz.İbrahim Cami, İkbal Gençlik Merkezi, İlim Yayma Cami, Hıdırlık Kuran Kursu, Emre Cami, Selimiye Cami, Akşemsettin Cami, Köroğlu Cami, İmam Hatip Cami, Kafkasevler Cami, Ceritoğlu Cami, Güldane Hatun Cami 2.tura yükselmeyi başardı.

Bugün Mehmetçik İnci Park Halı Sahası’nda oynanacak 2.tur maçlarında saat 14.00’de Hz.İbrahim Cami ile İmam Hatip Cami, saat 15.00’de Köroğlu Cami ile Güldane Hatun Cami, saat 16.00’da Mimarsinan Cami ile Tevhid Cami, saat 17.00’de ise Kafkasevler Cami ile Hıdırlık Kuran Kursu takımları karşı karşıya gelecek.

Yarın Aşıklar Tepesi Şehitler Parkı Halı Sahası’nda oynanacak olan bir diğer 2.tur maçlarında ise saat 14.00’de Akşemsettin Cami ile Ceritoğlu Cami, saat 15.00’de Selimiye Cami ile İkbal Gençlik Merkezi, saat 16.00’da ise İlim Yayma Cami ile Emre Cami takımları çeyrek finale yükselme maçları oynayacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim