Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Çorum Şubesi tarafından bu yıl 23.sü düzenlenen Geleneksel Orta Kuşak Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk ipini finalde Ayla Enerji’yi iyi bir oyunla 4-2 mağlup eden Kahveland göğüsledi.

Cumartesi günü Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 18.00’de başlayan ve Yüksel Basar’ın yönettiği maça etkili başlayan Ayka Enerji yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, 24.dakikada sahneye çıkan Kaptan Ömer Balaban’ın golü ile Kahveland soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline alan Kahveland, Hüseyin Eğer’in 37 ve 39.dakikalarda frikikten attığı muhteşem golle bir anda maçta 3-0 öne geçti. Dakikalarda 47’i gösterdiğinde Kenan Aşkan ile farkı 4’e çıkaran Kahveland bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü Ayka Enerji’ye kaptırdı. Kalan dakikalarda Ayka Enerji Mustafa Tekkeşin ve Vedat ile farkı ikiye indirdi ve karşılaşma 4-2 Kahveland’ın üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan sonra Kahveland şampiyonluk kupasını kaldırırken, Ayka Enerji ikincilik, Fenomen üçüncülük Nartkan Mobilya ise dördüncülük kupasının sahibi oldu.

Kahveland: 4

Ayka Enerji: 2

SAHA: Dr.Turhan Kılıçcıoğlu.

HAKEMLER: Yüksel Basar, Oğuzhan Kocaçoban, Emrah Okan.

KAHVELAND: Sebahattin, Zakir, Alpay, Deniz, Ömer Balaban, Yaşar, Hüseyin, Muttalip, Hasan, Ersel, Kenan, Çetin, Hamit, Mustafa, Yasin, Ender, Ömer Altıkardeş, Ersoy.

AYKA ENERJİ: Özkan, Yetkin, Selahattin, Yunus, Vedat, Serdar, İsmail, Hasan, Mustafa, Ahmet, Engin, İbrahim, Tuncay, Halil Sönmez, Halil Çevik, Şeref.

GOLLER: Dk.24 Ömer Balaban, Dk.37 ve 39 Hüseyin, Dk.47 Kenan (Kahveland), Dk.54 Mustafa, Dk.60+2 Vedat (Ayka Enerji).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim