Erkeklerde A Grubunda mücadele eden Çorum temsilcisi 23 Nisan Ortaokulu ilk olarak Ankara şampiyonu TED Kolejini 2-1, daha sonra Samsun temsilcisi Çınarlık Ortaokulu’nu 2-0 yenmeyi başarmıştı. Cumartesi günü grupta son maçına çıkan 23 Nisan Ortaokulu Sivas temsilcisi Celal Bayar Ortaokulu ile Sinop 85.Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda karşılaştı. İlk seti 25-10 ikinci seti de 25-18 kazanan 23 Nisan Ortaokulu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak adını 1-4 Nisan tarihinde Çankırı’da veya Rize’de yapılacak olan Türkiye yarı final gruplarına yazdırmayı başardı.

KIZLAR VEDA ETTİ

Erkeklerin şampiyon olduğu turnuvada 23 Nisan Ortaokulu kız takımı ise son maçında Amasya Ülkü Ortaokulu’na 2-1 yenilerek Türkiye finallerine grup aşamasında veda etti.

Konu hakkında açıklama yapan okul müdürü Cenap Tozlu hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve çok çalıştıklarını söyledi. Sinop’ta tüm maçlarını kazanarak yarı finale yükselmeyi başaran erkek takımını da tebrik eden Tozlu, kız takımının da maçlarda yenilmesine rağmen iyi mücadele ettiğini ifade etti.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim