Okul sporları faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği tamamlandı. Daha önce şampiyonluğunu ilan eden ve son günü bay geçen 23 Nisan Ortaokulu kupasını aldı.

3 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Grupta oynadığı ilk karşılaşmada Mimarsinan Ortaokulu’nu 3-1, ikinci maçında ise Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nu 3-0’la geçen 23 Nisan Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsledi. İl birinciliğinin son gününde Mimarsinan Ortaokulu ile Yavuz Sultan Selim Ortaokulu karşılaştı. Bu maçın ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara elde ettikleri derecelere göre kupa ve madalyaları verildi.

23 Nisan Ortaokulu’nun ardından Mimarsinan Ortaokulu ikincilik, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ile üçüncülük kupasını aldı.

23 Nisan Okul Müdürü Cenap Tozlu, kazanılan şampiyonluktaki emeklerinden ötürü sporcu öğrencilere, ailelerine, beden eğitmeni Ümit Demir ve antrenör Haluk Doğan’a teşekkür etti. Tozlu, gruplarda Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim