OSMİAD genel kurul heyecanı yaşandı. İki dönemdir OSMİAD başkanlığını sürdüren Bilge Otomobil sahibi Sakin Bilge yapılan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmadığını açıklayarak gençlere yeni nesillere yol vermek istediğini açıkladı. Tek adayın katıldığı seçimde Metro Park Ganita İşletmeci Emrah Tüysüz, oy çokluğu ile OSMİAD başkanı şekildi.

Osmancık Yazı Mahallesi Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi No:28 adresinde bulunan OSMİAD merkezinde yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Genel kurulun açılış konuşmasını Sakin Bilge yaptı. Osmancık için dernek yönetimi ve üyeleri ile güzel başarılara imza attıklarını belirten mevcut başkan Bilge, iki dönem başkanlık yaptığını, artık gençlerin önünü açmak istediğini ve bu nedenle tekrar aday olmadığını bildirdi. Osmancık’ta ciddi başarılar elde ettiklerini, Organize sanayinin ilçeye kazandırılmasında ciddi katkıları olduğunu, üyelere yönelik çeşitli faaliyetler yaptıklarını anlatan Bilge, yeni seçilecek yönetime her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Kayıtlı 85 üyeden 46’sının katılımıyla yapılan seçimde başkanlığa getirilen Emrah Tüysüz ise makamların geçici olduğunu hatırlatarak TSO ve Ticaret Borsası seçimlerinde derneklerini en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini anlattı. Buna göre yapılan seçimde OSMİAD yönetimi Selami Çaylak, Fatih Ergün, Ahmet Gelgör, Mahmut Atmaca, Sezgin Kaya ve R. Salih Derindere’den oluştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim