Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve firma yetkilileri ile bir toplantı yaptı. Şehir içi doğalgaz hatları çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda abonelik ücretleri de görüşüldü. Çorumgaz Genel Müdürü Kahraman doğalgaz ofisinin açıldığını belirterek abonelik işlemlerinin bugün itibari ile başladığını söyledi.

ABONELİK 541 TL OLDU

Abonelik ücretine ilişkin bilgi veren Kasım Kahraman “Doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlarımızın ilk olarak ofisimize gelerek abone olmaları gerekiyor. Abonelik ücreti 541 TL’dir. Daha önce bankaya ya da belediyeye para yatıranlar da abone işlemlerini Çorumgaz ofisinde tamamlamaları gerekiyor. Yatırdıkları ücret geçerli. Sadece güncel abonelik ücreti ile arada oluşacak çok az bir miktarda farkı ödeyeceklerdir” dedi.

“DOĞALGAZ 2017 İÇİNDE VERİLECEK”

Doğalgazın ilçeye 2017 yılı içerisinde verilmesinin planlandığını belirten Kahraman, doğalgaz kullanımına tamamen geçmeden vatandaşların ısı sistemi ya da tesisat değişikliğine gitmemeleri konusunda da uyardı. Çorumgaz Genel Müdürü Kahraman “Vatandaşlarımız ilçeye doğalgaz verilmesi işlemi tamamlandıktan sonra ısı sistemlerini değiştirirlerse bu süreç içerisinde her hangi bir aksaklık yaşanmamış olur” ifadelerini kullandı.

“YOĞUNLUĞA GÖRE DAĞITIM YAPILACAK”

Doğalgaz dağıtımının ve parsel bağlantılarının abone yoğunluğuna göre yapılacağını ifade eden Kahraman, doğalgazdan yararlanmak isteyen vatandaşların abonelik işlemlerini bir an önce tamamlamalarının önem arz ettiğini kaydetti.

Çorumgaz’ın temsilcilik ofisi Osmancık Yeni Mahalle Şelale Apartmanı altında hizmet vermeye başladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim