Çorum Osmancık Ziraat Odası Başkanı Mustafa Çalışkan Delegelere verdiği yemekte tekrar aday olduğunu açıkladı.
Osmancık Ulusoy Asya Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe Köy ve mahalle muhtarları, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, il genel meclisi üyeleri, çiftçiler ve delegeler katıldı.
Yemekte Osmancık Ziraat Odası Başkanı Mustafa Çalışkan katılımcılara hitaben bir konuşma yaparak teşekkür etti.
Çalışkan, trafik kazasında hayatını kaybeden eski Ziraat Odası Başkanı Zerat Zeytinli'nin emaneti olarak görevi devraldığını ve 25 ay Ziraat Odası Başkanlığı görevinde bulunduğuna değindi.
Ziraat Odası Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Çalışkan "Şu anda karşınızda 25 aydan beri çok severek, gerçekten yorulup ama bir o kadar da keyif duyarak, şerefle, şevkle, arzu ve istekle üstlendiğim Ziraat Odası Başkanlığına yeni dönemin adayı olarak burada bulunmaktayım. Ben ve ekibim kendisini Rahmetle andığımız Sayın Zerat Zeytin'linin emaneti olan Ziraat Odamızı layıkıyla yönetmek için elimizden gelen azami gayreti gösterdik. Bu günden sonra ise inşallah sizlerin desteği ile seçilirsem dün olduğu gibi yarın da bize, ortak kaygılarımıza, ortak sevdamıza, ortak geleceğimize birlikte sahip çıkacağız. Sizlerin Osmancık'a sahip çıkacağını biliyorum ve desteğinizi bekliyorum. Bunu başarabilecek gücümüzün, yüreğimizin var olduğundan kuşkum yok. Güzel insanlarımızın, çiftçilerimizin kader çizgisini değiştirmek için şimdi el ele, gönül gönüle kaderimize sahip çıkma zamanı. Osmancık çiftçisine hizmet etmek bir şereftir. Biz, siz çiftçilerimizle var olduk. Sizlerle var olacağız." dedi.
Editör: TE Bilisim