Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada tüm çalışmalarla ilgili şeffaflık ilkesi dâhilinde kamuoyunun düzenli olarak bilgilendirildiği vurgulandı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Osmancık OSB ile ilgili bazı fesat şebekelerince yalan yanlış bilgiler ile kamuoyunda yanlış algılara sebebiyet vermek amacı ile bir takım dedikodular ortaya atılmaktadır. Bu tür haber ve girişimlerin bazı fesat şebekeleri tarafından; şehrimize kazandırılan yatırımların kıskançlığının bir yansıması olduğunu düşünmekteyiz.
Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak yapılan tüm çalışmaların şeffaflık ilkesi dâhilinde yürütüldüğünü, halkımıza hesap verme bilinci ile hareket edildiğini ve çalışmaların her adımının kamuoyuna duyurulduğunu hatırlatarak bu güne kadar yapılan çalışmaları tekrar halkımızın bilgisine sunarız;
İmar planları onaylanmış, özel mülkiyetlerle ilgi kamu yararı kararı alınmış, parselasyon planları hazırlanmış, 2016 yatırım programına dâhil edilmiş, kamulaşacak araziler ile ilgili uzlaşma sağlanmış ve bakanlıktan kamulaştırma kredisi talep edilmiştir. Alt yapı projeleri hazırlanmış ve onaylanarak ihale edilmek üzere bakanlığa gönderilmiştir.
Değerli halkımızdan; kurumumuzun dışındaki ilgisiz kaynaklardan aktarılan maksatlı ve gerçek dışı bilgilere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim