Osmancık Belediye Başkanvekili Şeref Keskin, yeni dönemde kültürel ve sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerini belirterek, “Yeni Doğan Çocuklara Yardım, Cenaze Hizmetleri ve Kültür Turları” konusunda çalışma yürüttüklerini açıkladı.

Seçimden önce taahhüt edilen projelerin kısa sürede hayata geçirileceğini kaydeden Keskin, ilk olarak “Hoş Geldin Bebek Projesi’nin 1 Ağustos’ta başladığını ifade etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Osmancık Belediyesi Başkanvekili Keskin, halk ile iç içe bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini dile getirerek, “İnsan hayatındaki en önemli üç evre doğum, düğün ve cenazedir. Biz belediye olarak bu üç evrede vatandaşımızın yanında olacağız. Hoş Geldin Bebek Projesi belediye meclisimizde görüşüldü ve karara bağlandı. Bundan sonra belediyemizin bu projeyle karşılayacağız.

Yeni doğanlara içerisinde battaniye, bebek bakım bezi, yeni doğan şampuanı, bebek yağı, ateş ölçer, tırnak makası, pudra, ıslak mendil vb. malzemeler olan bir bebek bakım çantası hediye edeceğiz. Cenaze hizmetleri ile ilgili projemiz ise Kültür ve Sosyal İşler Komisyonunda görüşülüyor. Ağustos ayı oturumunda belediye meclisimizde görüşülerek karara bağlanacaktır” dedi.

KÜLTÜR TURLARI DÜZENLENECEK

Ülkenin tarihi ve manevi öneme sahip şehirlerine Kültür Turları düzenlemeyi hedeflediklerini kaydeden Şeref Keskin, “Halkımızın bu konuda talebi ve beklentisi olduğunu biliyoruz. Kültür Turları da öncelik verdiğimiz projeler arasında. Bu konudaki çalışmalarımız da devam ediyor. Halkımızın bu beklentisini de en kısa zamanda karşılamayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

HİZMET SEFERBERLİĞİ

Belediyenin diğer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Vekili Keskin “Osmancık Belediyesi olarak şu anda hizmet seferberliği başlatmış durumdayız. Kızılırmak Sahilinde başlatmış olduğumuz çevre düzenlemesi çalışmalarının bir kısmını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Yeni köprüden sonraki kısımda çalışmalar devam ediyor.

Yine Kent Park bölgesinde ikinci bir çalışmamız devam ediyor. Esentepe Mahallesinde doğalgaz alt yapısı tamamlanan sokaklarda parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapıyla ilgili yapılması gereken çalışmalar düzenli bir şekilde yürütülüyor. Belediyenin yanında yer alan eski maarif parkına yeni peyzaj uygulaması yapılıyor. Bu çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim