Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na 2015 Yılı Teklif Çağrısı döneminde sunmuş olduğu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı fonundan desteklenmeye hak kazanan ‘Öğretimde Yenilikçi Yaklaşımlar’ başlıklı Projesi kapsamında 10 öğretmen İngiltere /Londra’da düzenlenecek olan ve 10 gün sürecek olan eğitim faaliyetine katılacaklar.
Bu kapsamda İngiltere’nin başkenti Londra’ya gidecek olan 10 öğretmen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel ve Kaymakam Cemalettin Demircioğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim müdürü Mahmut Tökel, Londra kafilesindeki öğretmenleri daha önceki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik edip, bu eğitimin de faydalı olması temennisinde bulunarak, teşekkürlerini ifade etti.
Kaymakamlık ziyaretinde öğretmenler 2016 yılı içerisinde İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, gibi ülkelerdeki projelerden kaymakam Demircioğlu’nu bilgilendirdiler. Kaymakam Demircioğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kafilede yer alan öğretmenlere başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Türkiye Ulusal Ajansı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı fonundan desteklenmeye hak kazanan projenin temel amacı kapsamında katılımcıların eğitim alanındaki en yeni ve etkili yöntem ve tekniklerden haberdar olmalarının ve bu yöntem ve tekniklerin kullanılmasıyla eğitimdeki kalitenin artırılması hedefleniyor.



(İHA)
Editör: TE Bilisim