Osmancık Kaymakam Vekili Azmi Yeşil Osmancık ilçe girişlerindeki polis ve jandarmanın ortak uygulama noktalarına daha önce yaptığı ziyarette konteynerlerden yapılmış noktalarda güvenlik güçlerinde hizmet yapan jandarma ve polis personelinin o sıcaklara maruz kaldıklarını ve hep sıcak su içtiklerine şahit oldu. Kışında bu personellerin soğuktan donabileceğini hesaplayarak hemen harekete geçti. Sürpriz olarak iki noktaya da birer klima ile sıcak ve soğuk su akıtan birer sebil hediye etti.

Osmancık Kaymakam Vekili Azmi Yeşil, devletin vatandaşına vermesi gereken hizmetler olduğunu belirterek, bunların için de güvenlik ve emniyet hizmetinin en başta geldiğini dile getirdi.

Azmi Yeşil; “Yeterli güvenlik ve emniyet olmazsa insanımıza hiçbir hizmet veremezseniz Ne okullar açabilir ne de çocuğunuzu okula götürüp akşam getiremezsiniz. Emniyeti sağlayamazsanız ne sağlık hizmeti alan ne de sağlık hizmeti veren gereğini yapamaz. Hastanelerimiz bile bir işe yaramaz. Yine emniyeti sağlayamazsanız, adaletin önüne gerekli kişileri getiremezsiniz. Emniyet ve güvenlik kilit noktadadır. Her şeyin başındadır.” şeklinde konuştu.

Jandarma ve emniyetten oluşan bu noktalarda 24 saat görev yapan personel, Kaymakam Yeşil'e teşekkür etti.

GAZİ ASKERİN AİLESİNE “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ

Öte yandan Kaymakam Azmi Yeşil, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada bacağından yaralanan J. Ast. Üst. Çvş. Elvan Çakal’ın ailesini Gökdere Köyü’ndeki evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Yeşil’e ziyaret esnasında İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli J. Ast. Kd. Bçvş. Volkan Ezerce ve J. Ast. Kd. Bçvş. İrfan Sarıkaya eşlik etti.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim