Osmancık Saadet Partisi İlçe Başkanı Muttalip Gürer, yaptığı yazılı açıklamada referandumda evet diyeceklerini dile getirdi.

Ülkenin büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü belirten Gürer, Türkiye’nin üzerinde yıllardır iç karışıklıklar çıkararak oyunlar oynayan iç ve dış düşmanların son yıllarda Türkiye’nin maddi refah ve demokratik özgürleşmesinin devamından rahatsızlık duyarak AK Parti hükümeti şahsında devlete çeşitli operasyonlar düzenlediğini belirtti.

Yıllardır gönül verdiği partisinin anayasa değişikliğine “Hayır” diyeceğini açıkladığını anlatan Muttalip Gürer, “Halbuki bu referandum Türkiye’nin daha da büyümesi, daha da güçlenmesi için ayağına bağlanan prangalardan kurtulma için bir fırsattır. Bu referanduma hayır diyenlere baktığımızda niye evet dememiz gerektiği de apaçık meydandadır. CHP – PKK-HDP-TKPML-VATAN PARTİSİ-FETÖ gibi parti ve bölücü örgütlerle aynı safta olmamız mümkün değildir ve bu bir ihanettir.  Kaldı ki milli görüşün lideri Fatih Erbakan da referandumda Evet diyeceğini açıklayarak Saadet Partisi’nin kararına uymamış ve Türkiye’nin geleceğini düşünmüştür. Ülkemiz üzerinde oynanan iç ve dış düşmanlarımızın oyunlarını tek tek bozan cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu mücadelesinde yalnız bırakmak doğru olamazdı.

Gün birlik olma günüdür. Ben ve yönetim kurulumuz referandumda Evet diyeceğiz, partimiz bizi bu yüzden ihraç da etse kararımız kesindir. Gerekirse istifa da ederiz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim