AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığı görevine geçen hafta düzenlenen kongre ile seçilen Hakkı Güngör mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.

Osmancık Adliyesi toplantı salonunda Ak Parti İlçe Başkanlığı’na 205 oyla seçilen Hakkı Güngör’e mazbatası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ali Tontur'un elinden aldı. Mazbata törenine, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Belediye Meclis ve il genel Meclisi üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Hakkı Güngör, yaptığı konuşmada ilçe başkanlığına getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Resmi olarak görevi devir aldığını belirten Güngör, yeni yönetim olarak AK Parti'ye yakışır bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarına dikkat çeken Güngör, “Yeni bir döneme başladık. Bizlere inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bizleri seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz Ak Partiyi daha ileri götürmek. Osmancık’a hizmet konusunda çalışmalarımızı son hızıyla devam ettireceğiz. Bizlere bu sevinci yaşatanlara ve bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu dönem birlik ve beraberlik dönemi olacak. Bunun için canla, başla çalışmalara başlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla gideceğiz” diye konuştu.

(Mustafa ULUSOY)

Editör: TE Bilisim