Toplantıya CHP İlçe Başkanı Sadık Eker ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Aslı Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Onur Siviş, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Özhan Arslan, Ertan Yaşar, Hüseyin Cebeci ve Özgür Şahin ile partililer katıldı.
Eker yaptığı açıklamada “Yeni yönetim olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantıda, parti, sınıf, mevki ayırt etmeksizin hak için halka, Osmancık için Osmancıklıya canı gönülden hizmet etme ilkesi doğrultusunda ne gibi somut adımlar atılabileceğimizi değerlendirdik. Bu konularla ilgili uygun çalışma planları yaparak halkın hizmetine sunma kararı aldık. Parti yönetimi, Osmancık halkının bu konuda vereceği her türlü görüş ve öneriye açıktır. Halkımızın görüş ve düşüncelerini paylaşmaktan memnuniyet duyarız” dedi.
Sadık Eker sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP Osmancık ilçe teşkilatı; ‘Osmancık’ın problemlerinin Osmancık halkı ile beraber omuz omuza verilerek aşılabileceği bilinciyle yarınları beraber şekillendirelim. Osmancık için bu birlikteliği hep beraber yaratalım.’ beyanı ile Osmancıkta parti çalışmalarına başlamıştır”
(Emrah AKILLI)
Editör: TE Bilisim