Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın olağan kongresi yapıldı. 275 üyenin oy kullandığı seçimde oyların 170’ini alan mevcut Oda Başkanı Karatağ, oda başkanlığına yeniden seçildi. Diğer aday Salih Dölcü ise 102 oyda kaldı.

Kongreye Seçime Osmancık Belediye Başkan Vekili Necmettin Tatar, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çakır ile çok sayıda üye katıldı.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başkanlığındaki divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede konuşan Karatağ, 2014 yılından beri birlik beraberliklerini bozmadan esnafın desteği ile bugünlere geldiklerini dile getirdi. Üyelerden aldığı güçlü önümüzdeki dönemde de hizmet sürecini devam ettireceklerini kaydeden Karatağ, kongreye katılan misafirlere ve üyelere teşekkür etti.

Kendisinin hizmete talip olduğunu ve bu seçimin bir hizmet yarışı olduğunu belirten Salih Dölcü ise konuşmasında “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Yapılacak seçimlerin ilçemize nakliyeci ve şoför esnafına hayırlar getirmesini diliyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmalar ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde Karatağ yeniden seçildi. Buna göre Karatağ başkanlığındaki Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın Yönetim Kurulu “Erdal Karakuş, Hamit Akman, Bilal Öztürk, Erdoğan Uyar, Cezmi Alaca ve Kadir Karataş’tan, Denetim Kurulu ise Mehmet Çakır, Mustafa Temizkan ve Yasin Şenol’dan oluştu.

(Mustafa ULUSOY)

Editör: TE Bilisim