Edinilen bilgiye göre, Kayseri – Niğde karayolu üzerinde meydana gelen kazada sürücüsü henüz tespit edilemeyen ve içerisinde uzman erbaşların bulunduğu 28 EH 365 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

Kazanın ardından olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Mehmet S., Gökay Ö. ve annesi Osmancıklı olduğu öğrenilen Özgen Özgen ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi´ne kaldırıldı.Sakarya Taraklılı olduğu öğrenilen Piyade uzman Onbaşı Özgen Özgen burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ve polis ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, hurdaya dönen otomobil incelemelerin ardından çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

29 yaşındaki Piyade Uzman Erbaş Özgen Özgen’un cenazesi Cuma namazının ardından Sakarya´ya bağlı Taraklı’da toprağa verildi. Özgen’in cenazesi ilk olarak Hacı Murat Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alınmasının ardından Yunus Paşa Camii'ne dualarla getirildi. Özgen'in yakınları camide taziyeleri kabul etti. Cenazeye Sakarya Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Garnizon ve 7. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İdris Acartürk, Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, askeri erkan, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özgen'in cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Taraklı İlçe Mezarlığına defnedildi.

Kurban Bayramı tatilini Taraklı’da ailesi ile birlikte geçiren önceki gün Kayseri´ye dönen Özgen´in kazadan önce arkadaşları ile telefon görüşmesi yaptığı ve İbdil´e operasyona gitmek için hazırlık içerisinde olduğu ve özel eşyalar istediği öğrenildi. Uzman Piyade Erbaş Özgen Afrin’de yapılan operasyona da katılmıştı.

(Haber Merkezi – İHA)

Editör: TE Bilisim