Milletvekili Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, il ve ilçe yöneticileri ile beraber Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına ilişkin çalışmalar kapsamında ilçede faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret ederek, yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi.

Osmancık Sanayi Sitesi’ndeki esnafla sohbet eden Milletvekili Ceylan, hükümetin esnaf ve sanatkara yönelik yeni düzenlemeleri hakkında bilgiler verdi. Ceylan, gerek terör örgütlerinin ülkemizde uygulamaya çalıştığı hain planlar, gerek dış mihrakların oynadığı oyunlar nedeniyle durgun ve sıkıntılı bir süreç yaşayan esnaf ve sanatkarı rahatlatmak için bir takım tedbirler aldıklarını, hükümetin üretenin, çalışanın, yatırım yapanın, istihdam sağlayanın yanında olduğunu dile getirdi.

Ceylan, yeni sistem ile bölgesinde ve dünyada söz sahibi, terör ile aktif mücadele eden, tehlikenin gelmesini beklemeden nerede olursa olsun müdahale eden bir anlayış içerisinde olduklarını ve Türkiye'nin referandumdan sonra yeni bir sistem değişikliğiyle 2023 hedeflerine koşar adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.

Ceylan, "Hep söylediğim bir şey var. 15 sene öncesine doğru gidip baktığımızda esnaf olarak, çalışanlar olarak ziraatta, tarımda, hayvancılıkta uğraşanlar olarak 15 sene öncesiyle bugünü mukayese ettiğinizde açık ara farkı hissediyor ve görüyoruz. Türkiye ne zaman tek parça tek parti iktidarı oldu o zaman kalkınmıştır. Ne zaman geriye doğru gitti kan kaybetti bakıyorsunuz koalisyon dönemi yada parçalı idarelerin olduğu dönem. Bu 16 Nisan’da inşallah bu istikrarın devamı için herkes üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu.

Türkiye’nin önemli bir gelişim hamlesinin içerisinde olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ceylan, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kabul edilmesiyle birlikte Türkiye tüm hedeflerine bir bir ulaşarak dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasındaki yerini alacak. Ülkemizin geleceğine yön verecek bir karar için 20 gün sonra sandık başına gidiyoruz. 16 Nisan günü güçlü ve bölgede söz sahibi Türkiye için hep birlikte ‘evet’ diyeceğiz. Tabi 16 Nisan gününe kadarda gece gündüz demeden çalışacağız. Herkese neden evet dememiz gerektiğini tekrar tekrar anlatacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunduğumuz bu çalışmalarımız ve toplantılarımız sırasında şunu çok iyi gördük: Vatandaşlarımız siyasi çalkantılardan, ekonomik buhranlardan, koalisyon hükümetlerinden geçmiş dönemlerde büyük acılar yaşamış. Geçmiş dönemleri bir daha yaşamak istemeyen milletimiz kararını çoktan vermiş. Artık vatandaşlarımız ülkemiz üzerinde oynanan ve oynanmaya çalışılan kirli oyunlara dur demek ve 16 Nisan’da ‘evet’ oyunu sandıkla buluşturmak için gün sayıyor” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim