“Allah, birlik ve beraberliğimize kast edenlere fırsat vermesin” diyen Kaymakam Doğan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Çorum ve ilçeleri için yaptığı çalışmalardan övgüyle söz etti.

Ortaköy Saat Kulesi Meydanı’nda şehitler için düzenlenen törene katılarak burada bir konuşma yapan Kaymakam Doğan, konuşmasına Hakkari ve Diyarbakır’da şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, aileleri, sevenleri ve milletimize başsağlığı dileyerek başladı.

Genç yaşta bu mesleği yaparak millete hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü Çorum’da Kaymakamlık stajını yaptığı yıllarda milletvekili iken tanıdığını söyleyen Coşkun Doğan, Ortaköylülerin Muzaffer Külcü’yü canlarını verecek kadar çok sevdiğini vurguladı.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Belediyeler Kanunu uyarınca şehir merkezinin mücavir alanı içinde hizmet etmesi gerekirken, tüm il sınırları içine hizmet götüren bir Belediye gibi çalıştığını söyleyen Doğan, “Çorum Belediyesi adeta bir büyükşehir belediyesi gibi tüm ilçelerde yatırımlarda bulunuyor. Başkan Külcü’nün Çorum’un tüm ilçelerinde çakılmış bir çivisi vardır. Kendisine bu nedenle Ortaköylüler adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca biz genç bürokratlara da güzel bir örnek teşkil ediyor” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim